Hogyan válassz babzsákfotelt? 2.rész

Hogyan válassz babzsákfotelt? 2.rész

A "Hogyan válassz babzsákfotelt?" blog sorozatot azért írtam meg, hogy megkönnyítsem a választásodat, még a babzsákfoteled megrendelése előtt. Az előző, "Hogyan válassz babzsákfotelt? 1.rész" című blog bejegyzésben azt vettük át, hogy a babzsákfoteleket nem csak a négy fal között, hanem kint a szabadban is használhatod. Ha már átgondoltad, hogy bent, kint, vagy kint is, bent is szeretnéd használni, akkor jöhet két újabb létfontosságú kérdés, amit fel kell tenned babzsákfotel vásárlás előtt!

A "Hogyan válassz babzsákfotelt?" blog sorozatot azért írtam meg, hogy megkönnyítsem a választásodat, még a babzsákfoteled megrendelése előtt.

Az előző, "Hogyan válassz babzsákfotelt? 1.rész" című blog bejegyzésben azt vettük át, hogy a babzsákfoteleket nem csak a négy fal között, hanem kint a szabadban is használhatod. Ha már átgondoltad, hogy bent, kint, vagy kint is, bent is szeretnéd használni, akkor jöhet két újabb létfontosságú kérdés, amit fel kell tenned babzsákfotel vásárlás előtt!
 

 

2. Mekkorát válasszak?

Amikor a méret bizony lényeges!

 

A modelleket két méretbe soroljuk. Gyerek és felnőtt méretbe. A Huppanj Bele! Babzsákfotelek esetében a Junior modelleket elsősorban gyerekeknek, az XL jelzésűeket pedig főként felnőtteknek ajánljuk. Ez alapján viszonylag könnyedén eldöntheted.

 

Persze a felnőttek is választhatnak Junior babzsákot, csak nem azt a fejedelmi kényelmet kapjak, mint az XL méret esetén. Sokkal inkább egy jópofa ülőalkalmatosságot, ami még így is komoly kihívója bármelyik széknek, fotelnek.
Ha pedig gyerekeknek választunk felnőtteknek való méretet, majd belenőnek. Hidd el, ők nem fogják bánni! Gondold csak a helyükbe magad! Neked nem volna kedved egy valóban gigantikus méretű babzsákfotelben heverészni? Na ugye! :)

 

A Te méreteid - egészen pontosan a "felhasználó" méretei - mellett a hely nagysága is lényeges, ahol használni szeretnéd. Ezt nemigen emlegetik a "guruk"… Vagyis lesz-e elegendő helye az új bútorodnak!?
Minden babzsák-modellünk méretét megtalálod az adott babzsák oldalán, így egy mérőszalaggal könnyedén leellenőrizheted, hogy elfér-e majd a tervezett helyén. Mérd le pontosan a helyiséget, ahová a babzsákot helyeznéd, és képzeld el, modellezd le mekkora helyet is foglal majd el.
Azt mindenképp tudnod kell, hogy az XL babzsákok helyigényét tekintve is felveszik a versenyt bármelyik nagyméretű fotellel.
Nem egy megrendelőnknek esett le az álla, hogy te jó ég, ez ilyen hatalmas? Igen! Nem viccből mondom. (Jól jött volna még idejében a fent említett mérőszalag…)
Tehát csekkold le rendesen, nehogy már az ajtón se férjen be. :)
 

 

 

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt! - HuppanjBele.hu
 

 

 

3. Melyik modellt válasszam?

Alapvetően ízlés dolga, de igyekszem segíteni ebben a kérdésben is.


 

  

Hogyan válassz babzsákfotelt? 2. rész - HuppanjBele.huHogyan válassz babzsákfotelt? 2. rész - HuppanjBele.huHogyan válassz babzsákfotelt? 2. rész - HuppanjBele.hu

Junior Bab babzsákok                                             XL Bab babzsákfotelek

 

A klasszikus babzsák forma, az XL Bab és a Junior Bab. Mint ilyen, talán a legnépszerűbb is egyben. Gömbölyű formájú fotel, aminek hat cikkét alul illetve felül egy-egy kör fogja közre. A cikkeit leginkább a hagyma gerezdjeihez hasonlítanám.
Igazi körülölelős, hatalmas babfotel forma. A babzsákfotel hallatán legtöbben erre a formára gondolnak.

 

 

Hogyan válassz babzsákfotelt? 2. rész - HuppanjBele.huHogyan válassz babzsákfotelt? 2. rész - HuppanjBele.huHogyan válassz babzsákfotelt? 2. rész - HuppanjBele.hu

Junior Párna babzsák

XL Párna babzsákfotelek

 

Az XL Párna és a Junior Párna végül is egy nagyra nőtt, téglalap formájú párna, amit többféle módon is használhatsz. Lefektetve akár fekhelyként, hiszen az XL Párna 175 x 140 cm-es méretei ezt bőven megengedik. Hosszabbik élére fektetve a legpazarabb nyugágyként csónakszerűen, a rövidebbik oldalára állítva fotelként, akár íróasztal mellett is használhatsz. Ráadásul az XL Párnában Piedone is kényelmesen elszenderedhetne, mert még soha, senkinek nem bizonyult kicsinek! A Junior Párna a többi Junior modellünkhoz hasonlatosan a gyerekeknek készül.

 

 

Hogyan válassz babzsákfotelt? 2. rész - HuppanjBele.huHogyan válassz babzsákfotelt? 2. rész - HuppanjBele.huHogyan válassz babzsákfotelt? 2. rész - HuppanjBele.hu

HB! Juniorok

HB! XL

 

A HB! XL és a HB! Junior dizájnos, modern formájú babzsákok. A nyugágyszerű heverészést fejlesztettük tökélyre bennük. Földközeli élményt nyújtanak, hiszen ezekben vagy legközelebb a talajhoz. Ezek mellé nincs szükség asztalkára sem, mert kényelmesebb a heverészés közben használt könyveket, laptopot, teát egyszerűen a földre tenni. Kényelmesebb, és onnan nem is esik le...

Viszont idősebbeknek, azoknak akik nem olyan mozgékonyak, ezt a modellt nem ajánljuk.

 

 

Hogyan válassz babzsákfotelt? 2. rész - HuppanjBele.huHogyan válassz babzsákfotelt? 2. rész - HuppanjBele.huHogyan válassz babzsákfotelt? 2. rész - HuppanjBele.hu

Kocka Puff                                                       Hengeres Puffok

 

A Hengeres és Kocka Puffok letisztult, és végtelenül könnyű ülőalkalmatosságok. Ne kérdezd hogy "Honnan a név?", hisz a nevük rejti a formájukat is. Üde színfolt mindkettő a lakásban illetve a teraszon, kertben, hogy mindenkinek jusson hely. Minél több van belőlük, annál vidámabb hangulatot adnak a térnek.

 

 

Ha továbbra is bizonytalan vagy a fenti kérdésekben, keress minket bátran, örömmel segítünk! Írd meg itt a véleményedet, kérdéseidet!

 

Hamarosan jön a negyedik kérdés, hogy "Milyen huzat anyagot válasszak?"! Sok fontos infót, öreg szakik féltve őrzött titkait osztom meg veled, úgyhogy légy résen!

 

 

A "Hogyan válassz babzsákfotelt?" sorozat részei:

  1. Szeretném kültéren is használni?
  2. Mekkorát válasszak?
  3. Melyik modellt válasszam?

  4. Milyen huzat anyagot válasszak?
  5. Belső huzattal, vagy belső huzat nélkül?
+1. Tanács, amivel szinte az idők végezetéig biztosíthatod a kényelmedet!



 

 

* * *

 

Bízom benne, hogy kedvet kaptál a babzsák feelinghez!

 

Ezen az oldalon megtalálod a
11 DOLOG, AMIT TUDNOD KELL BABZSÁKFOTEL VÁSÁRLÁS ELŐTT!
című tanulmányt.

Már több mint 4.724 boldog vásárlónknak jelentett komoly segítséget.
Szerintem Neked is tetszeni fog!
Klikk a képre:

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt – HuppanjBele.hu

... és máris a Tiéd lehet a

11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt című INGYENES Tanulmány!

és a

10%-os KUPON!

 

> Kérem a Tanulmányt és a Kupont! <

(Klikk a linkre vagy a képre!)

 

 

* * *

 

 

Szólj hozzá

Minden bejegyzés jóváhagyást igényel

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.