TOP-10 Babzsákfotel 2023-ból! - Babzsák Blog

TOP-10 Babzsákfotel 2023-ból!

Itt az ideje, hogy megmutassam a 2023-as év legnépszerűbb, vásárlóink által legtöbbet választott babzsákfoteleket. Az idén leszünk 16 évesek, az év babzsákja bejegyzés pedig lassan hagyomány lesz. Van-e változás a dobogón, felnőtt, vagy gyerek babzsák a legnépszerűbb, mik a legmenőbb színek? Most kiderül!
Karácsonyi ajándék infók - 2023. Olvasás TOP-10 Babzsákfotel 2023-ból! 16 perc

Te nem érzed néha úgy, hogy piszkosul repül az idő? Mert a 23-as év is úgy röppent el, mintha csak egy pár nap lett volna. Hiszen még pontosan emlékszem, ahogy a kedvenc babzsákomban ülve írtam a 2022-es év babzsákja blog bejegyzésemet. Pedig az már egy éve volt. Te jó ég! Ha így megy tovább, mindjárt újra karácsony… :)

Szóval eljött az ideje, hogy megírjam a 2023-as év legnépszerűbb, vásárlóink által legtöbbet választott babzsákfotelekről szóló új bejegyzést.

TOP-10 Babzsákfotel 2023-ból! - Babzsák Blog


Az idén leszünk 16 évesek, úgyhogy tapasztalattal "tele a padlás", amit sosem vagyunk rest megosztani veletek. Tesszük ezt azért, mert feltett szándékunk, hogy a babzsákok kényelmét, általuk a pihenés, kikapcsolódás, feltöltődés fontosságát hirdessük, hogy minél kiegyensúlyozottabban, boldogabban, kisimultabban élhess.
Ha most azt mondod, hogy ezek nagy szavak, akkor javaslom gondolkodj el azon, hogy utoljára mikor is töltöttél a saját magad társaságában időt, amit a gondolataid rendezésére, az elméd lecsendesítésére fordítottál? Hívhatod relaxációnak, merengésnek, elmélkedésnek, flownak… a lényeg, hogy magaddal, magadban történjen. Ha ez nem minden napos, akkor talán érdemes volna megfontolnod ennek a fontosságát.

 

Na de vissza az elmúlt év legtöbbet vásárolt babzsákjaihoz.

Felkutattam a pontos számokat, és most a sorrendet meg is mutatom nektek. Sőt, minden babzsák modellről egy kis ismertetőt is készítettem, illetve egy-egy vásárlói véleménnyel is megspékeltem. Apropó, ha bármelyik babzsákfotelünkkel kapcsolatosan érdekelnek a vásárlóink véleményei, az adott babzsák oldalán mindnél találsz valós vásárlói véleményeket. Olvasd el őket, mert ott újabb megvilágításba is kerülhetnek az adott babzsákok. Ki, mire, hogy, hol használja… pl. Melyik vált be, esetleg kinek nem ajánlja… Szerintem érdemes közöttük bogarászni kicsit.

 

Az éjboly csak színekben változott. Hiába, ami már 16 éve állja a sarat, azt nem könnyű kibillenteni a trónról. Az udvarhölgyek is stabilan tartják a posztjaikat. Ami leginkább annak köszönhető, hogy valóban ők hárman jelentik a TOP-ot a kényelemben.

 

Gondolkodtál már, hogy ha választanál egy klassz babzsákfotelt, Te mire használnád?

  • Egy hosszú nap után belehuppannál, és csak elengednéd füled, farkad?
  • A esti filmet néznéd babzsákban heverve?
  • Netán tanulnál, készülnél a másnapi sulira?
  • Konzoloznál benne a haverokkal?
  • A barátnőddel telefonoznál, miközben benne lógatod a lábadat?
  • Kedvenc könyved társaságában fészkelnéd bele magad? 

Akárhogy is, nem tudunk olyan élethelyzetet elképzelni, hogy valakinek ne tehetné kényelmesebbé a mindennapjait.

 

Most pedig jöjjenek a 2023-es év legnépszerűbb babzsákfotelei!

 
No 1.
XL Bab babzsákfotel Pamut Retro / Fekete / Belső huzattal
 
Az örökös bajnokot egyszerűen nem lehet letaszítani a trónjáról! 2023-ban is, mint korábban minden évben, most is az XL Bab lett az év legkedveltebb babzsákfotele!
Így immáron 15-szörös aranyérmes ez a klasszikus forma. Nem csoda, hiszen a mérete is impozáns, ami garantálja, hogy igazán kényeztető legyen a legmegtermettebb felnőttek számára is. És akár két gyerek is vígan PS-ezhet benne. Hatalmas, süppedős, pont olyan, mint amire vágysz, ha babzsákfotelre gondolsz.
És miért nagy dolog az, ha a legelső Huppanj Bele! Modell ilyen sikeres? Mert ezáltal fenntartható. Ugyanis a 15 éves foteledet könnyen újjá varázsolhatod egy új huzattal. Nem kell új babzsákot vásárolnod. Csak lecseréled a külső huzatot, és újjászületett! Varázslat? Nem. Egyszerű. Fenntartható. Ami egyre fontosabb szerepet kap az életünkben.
A fekete szín viszont számomra meglepő. Sok évvel ezelőtt emlékszem egy mindent elsöprő narancs őrületre. Aztán a kékek domináltak. A pasztellek. Újabban pedig a Türkiz és a szürke. 2023-ban pedig Ta-Ráám..., a fekete lett a győztes. Ha nem vagy odáig a fekete színért, van egy jó hírem; rengeteg szebbnél-szebb színben készül, úgyhogy színezd kedvedre!

 

Kép: XL Bab babzsákfotel Pamut Retro / Fekete / Belső huzattal

 

★ ★ ★ ★ ★
"A fiam vette magának, este fáradtan ér haza, egész nap áll a recepción, sok sok km a lábában nap mint nap. Este szeretne csak egyszerűen lerogyni, elengedni a testét. A zsák- huppanó / mi így hívjuk :) / már várja este, belekuckózik, jó látnom, ahogyan megpihen az én nagyranőtt kisfiam. Örülök, h rátaláltunk a pihenésre. Köszönet a gyors és pontos szállításért, a minőségért, az ötletért. Titokban szeretnék én is magamnak, - most sajnos ezt nem engedi a költségvetés - ám amikor egyedül vagyok itthon, megpihenek, befészkelődöm..."
 - Molnár Ilona

 

 

No 2.
Neo babzsákfotel Pamut Retro / Drapp / Sötétszürke / Belső huzattal


Mondanám, hogy a legújabb modellünk, de igazából már több éves. És stabilan tartja magát a dobogón, épp úgy mint a korábbi évben is. Nem meglepő, mert felnőtt méretű, igazán kényelmes és mégis kisebb helyet foglal el, mint az örökös bajnokunk, az XL Bab. És nagyon sok esetben a hely korlátozottsága miatt ez a legjobb választás. Ez a forma hasonlít leginkább egy hagyományos fotelre, már csak a jellegzetes háttámla kialakítása miatt. És épp az a forma teszi lehetővé a könnyebb felállást. Ugyanis sok kritika éri a babzsákokat, hogy bár baromi kényelmesek, nehéz belőlük felállni… Nos, ebben van valami. De azért az igazi okot ne tévesszük szem elől, hogy esetleg nem vagyunk kellően fittek, mozgékonyak… Mindenesetre ebből a babzsákból tényleg könnyebb a felállás. Egy minimális egyensúlyérzékkel, pikk-pakk ráérezhetsz és könnyű lesz bármelyik babzsákból is felállni. Idősebbek is elkezdhetik. :) Sőt, sokan közülük napi szinten használják. Azt nem mondom, hogy ez lenne az örök fiatalság titka, de azért a kondihoz, az állóképességhez és a kisimultsághoz hangyányit azért biztosan hozzátesz!
Akár kétféle színben is választhatod.

 

Kép: Neo babzsákfotel Pamut Retro / Drapp / Sötétszürke / Belső huzattal

 

★ ★ ★ ★ ★
Szuper klassz!
Szülinapi ajándékba kapta a 14 éves fiam. Nagyon örült neki. Azóta a tanulást és PS játékot csak a babzsákfotelben végzi. Szenzációsan kényelmes. A kézzel írott képeslapnak külön örültünk. Sok sikert és vásárlót kívánunk Nektek! A név nagyon találó, kipróbálta az egész család. Igazi "Huppanj bele" program volt! 😃 Gratulálunk Nektek!
 - Nagyné Kósa Judit

 

 

 

 

No 3.
Junior Bab babzsák Pamut Retro / Türkiz / Belső huzattal

Ma már lassan nem is igazi gyerekszoba a gyerekszoba babzsák nélkül. A gyerekek imádják, hisz egy kényelmes kis fészek ami úgy öleli körbe mint semmi más azelőtt. Biztonságos kis kuckó, ahová jólesik belebújni mesenézés, vagy az esti mese olvasása közben. A legtöbb gyerekszobában pont klasszul elfér. Könnyű, ezért szorgosan húzgálják az egyik szobából a másikba gond nélkül. Sőt az emeletre is könnyedén felviszik. Persze jobb egyből többet beszerezi, ha nagy a lakás. Így a tesóknak és a barátoknak is jut egy-egy kényelmes kis babzsák huppanó. Aztán jöhet a nagy ugrabugráló verseny. Kit tud messzebbről, látványosabban belehuppanni?! Igazán jó móka. Ne aggódj, puhára esnek, a babzsák megvédi őket, és nagyon írja a strapát. Nem is volna Huppanj Bele! a neve, így viszont meg se kottyan neki a nagy ugráló verseny.

De ne hidd, hogy csak a gyerekek szeretik. A szülők, a felnőttek is örömmel fészkelődnek bele, hiszen mennyivel kényelmesebb egy klassz kis babzsákban pihengetve társasozni, mint a padlón! És babzsákban még soha, senki nem fázott fel! Hisz jó meleg.Többek között ezért is ennyire népszerű a Junior Bab! Az összesített versenyben bronzérmes, míg a gyerek kategóriában újra nyert!

Kép: Junior Bab babzsák Pamut Retro / Türkiz / Belső huzattal
★ ★ ★ ★ ★
Szuper kényelmes, masszív, felnőttnek , gyereknek egyaránt remek választás.
Játszószobát alakítottunk ki a gyerekeknek és oda szerettünk volna babzsákokat. Nagyon jó választás volt, gyerekek imádják. Minden szobába magukkal hurcolják, h ott legyen velük, ahol épp vannak.
 - Wesser Barbara

 

 

 

No 4.
Mini Bab babzsák Pamut Retro / Türkiz / Belső huzattal

A legkisebbek úgy huppannak bele, mintha ez volna a világ legtermészetesebb dolga. Magától értetődően pottyannak bele a popsijukkal. És minden egyes pottyanást egy hatalmas kacaj kísér. Ráadásul soha, senki nem ütötte még bele a lába ujját, hiszen kényeztetően puha. Lehet benne ülni, lehet vele birkózni, belehuppanni, vetődni, de akár mesét olvasni, vagy méginkább hallgatni, rajzfilmet nézni, vagy játszani anyuval, társasozni apuval, napestig. Sok vidám színben készül, így feldobhatod vele a kicsik szobáját.


  Kép: Mini Bab Pamut Retro / Türkiz / Belső huzattal


 ★ ★ ★ ★ ★

"Minőségben, esztétikailag kiváló termék, napi használatban van az átadás óta.
Karácsonyi ajándékként kapta a 3 éves kislányunk, nagyon boldog volt és annyira örült, azonnal kipróbálta. Kérdezte, hogy mi van a piros címkére írva és amikor mondtuk neki, hogy “Huppanj bele!” rögtön meg is tette. Azóta is így nevezi és naponta használjuk, könyv olvasás alatt, imádja. :)"
 - Boda Piroska

 

No 5.
Hengeres Puff Pamut Retro / Narancs / Belső huzattal

Egy igazán klassz kis többfunkciós bútordarab a Hengeres Puff. Ugyanis nem csak ülőhelyként, de lábtartókánt is használhatod. Így kiegészítheted vele a babzsákfoteledet, már-már szinte ágyként használhatod. Elnyújtózhatsz benne kényelmesen. Vidám színekben is választhatod, ha szeretnéd az otthonodat játékosabbra hangolni. De költséghatékonyan gondoskodhatsz a hozzád látogató barátaid kényelméről is, ha több darabos flottát szerzel be belőlük.

Kép: Hengeres Puff Pamut Retro / Narancs / Belső huzattal

★ ★ ★ ★ ★

"Teljes mértékben illik és szerintem extra kényelmet nyújt az XL babzsák mellé, mivel így egy fekvőalkalmatosságot kapunk.
Együtt rendeltem az XL babzsákkal, hatalmas csomagot hozott a futár. 😃 örültem, hogy nem nekünk kell bajlódni a töltéssel, csak kicsomagoltuk és 3 perc alatt barátok lettünk. 😍"
 - Barta Gabriella

 

 

No 6.
Kutya Fekhely XL Kültéri / Csokoládé / Belső huzattal

Az ősz beköszöntével, majd a hideg eljöveteléve egyre többen gondoskodnak a kutyusuk védelméről. Ezekben a fekhelyekben, hála a töltőanyagként használt hőszigetelő polisztirol gyöngynek, nem fáznak fel a kedvenceink. Melegíti őket, és a testüket egyenletesen megtámasztja, puhán körülöleli, hogy igazán kényelmes legyen a pihenésük. Ezek igazán strapabíró darabok, amikben hosszú évekig nyújtóztathatják minden porcikájukat.
A legnépszerűbb kutya fekhely idén az XL méretű lett, ami a nagy testű kutyáknak való. De két kisebb méretben is készítjük, hogy minden kutyus büszkélkedhessen egy ilyen klassz, kényeztető fekhellyel.

Kép: Kutya Fekhely XL Kültéri / Csokoládé / Belső huzattal

★ ★ ★ ★ ★
Szuper jó! Masszív, vastag anyag, ideális kinti és benti kutyusnak is!
Eddig a mi babzsákunkat bitorolta a kiskutyánk, így időszerűvé vált egy saját ágyikó. Mióta megkapta, a sajátján alszik, a miénket már csak rövidebb pihenések erejéig foglalja be. ;)
 - Pálfi Andrea

 

 

No 7.
Junior Párna Farmer / Belső huzattal

Ismerős az a mondás, hogy a kevesebb több. Vagy, mindig a legegyszerűbb dolgok a legnagyszerűbbek. Vélhetően épp ez a Junior Párna sikerének titka. Mert valójában ez egy nagyméretű párna, feltöltve megfelelő mennyiségű, első osztályú polisztirol gyönggyel, benne egy belső huzattal és minden földi jóval, amit csak egy Huppanj Bele! Babzsákfotel nyújthat.
Bár gyerekek számára, elsősorban gyerekszobákba terveztük, ám az évek során bebizonyosodott, hogy nagyon sok felnőtt is rendszeresen használja. Sokféle módon használható. Ülve akár egy kis karosszék, nyugágyszerűen heverészve ha a hosszanti élére fekteted, vagy fekve, ha egyszerűen lapjára a földre helyezed.

Jó választás akkor is, ha kicsit szűkösebb a hely a lakásban, mert felállítva igazán nem sok helyet foglal. A feeling, ha benne heverészel nagyon menő. Ebben ellazulhatsz bármikor.

Kép: Junior Párna Farmer / Belső huzattal

 

★ ★ ★ ★ ★

Szuper ajándék, hatalmas öröm, mindenki szereti és tuti fogunk még rendelni. :-)
Nagy öröm és kicsi veszekedés is. Nagylányom kapta a 11. szülinapjára, de a 2és fél éves kisfiam azt mondta az övé. Mondtuk neki huppanj bele nem is kellett 2x mondani. :-) tuti egy kéket is fogunk kérni plusz még a szupi mobil tartóból is, mert azt elfelejtettük :-) Szóval egy szóval a legszupibb dolog a világon! Mi felnőttek is szeretjük :-)
 - Somogyi Boglárka

 

 

No 8.
Foci Babzsák Junior Pamut Retro / Fekete / Belső huzattal

Ha a srácok szeretik a focit, ezzel bomba gólt lőhetsz náluk! :) Imádni fogják, hiszen nemcsak a meccseket nézhetik benne, hanem mehet a FIFA a konzolon, vagy a mozizás, game-elés, sőt a tanulás, leckeírás, vagy a délutáni szieszta. A karácsonyi ajándékozások mindig fokozzák az iránta való érdeklődést a kis focirajongók nagy örömére.
Gyerek méretű ezért jóval kisebb helyet foglal el, mint a felnőtteknek szánt XL méretű focis babzsák.

A klasszikus foci labda dizájnja elevenedik meg a képzeletünkbe, ha vetünk rá egy pillantást. Ha pedig bele is huppanunk, a fantáziánknak még a csillagos ég sem szab határt!

Kép: Foci Babzsák Junior Pamut Retro / Fekete / Belső huzattal

★ ★ ★ ★ ★

A gyerekek imádják, csak ajánlani tudom!
Jézuska hozta, teljes meglepetés volt, mert nem szerepelt a listán. Ki sem szállnak belőle! Nagyon jó döntés volt!
 - Krencz-Jobban Adrienn

 

 

No 9.
XL Párna Kültéri Vízlepergető / Sötétszürke / Belső huzattal

 

Igazi óriás! A legnagyobb! Mindegy mekkorára nőttél, nem lesz kicsi, azt garantálom! Többször kérdezitek, hogy pl. "120 kg vagyok, és 190 cm. Elbír? Elférek benne?" Naná! Egy szumó birkózó is örömmel vetődne bele. Sőt, még el is bírná!Nem véletlenül vállalunk minden babzsákunkra súlykorlát nélküli, 3-szoros garanciát. Hanem mert az elmúlt lassan 16 év kellő alapot, bizonyosságot nyújt rá. Szóval akkor is belehuppanhatsz bátran, ha nem vagy épp egy modell alkat. Bírni fogja a strapát.Ez a Junior Párna nagy tesója. Ugyan az a forma, csak sokkal nagyobb. Ezáltal sokkal nagyobb kényelmet is nyújt és sokkal nagyobb helyet is foglal. Ezért nem árt megmérni a rendelkezésre álló helyet, mielőtt ezt választanád. Ha elfér, akkor mázlista vagy. Válaszd nyugodtan, mert tényleg ez a határtalan kényelem tárgya! Az XL Párna a leg!
Ha szeretsz a teraszon, vagy kint a kertben lazulni, akkor válaszd a Kültéri Vízlepergető huzatot. Kellemes tapintású huzat, amiben nem tesz kárt az UV sugárzás és a rálöttyenő koktélod sem tesz benne kárt! Egy kis vizipisztolyozás belefér, de azért a medencébe semmiképp ne dobd bele! Használhatod kint is, bent is, ahogyan kedved tartja. De vigyázz, piszkosul bele lehet szeretni!

Kép: XL Párna Kültéri Vízlepergető/ Sötétszürke / Belső huzattal

★ ★ ★ ★ ★

Kiváló, igényes termék
Egy hatalmas zsákban érkezett ami akkora volt mint én! Kibontva egy meseszép türkiz színű babzsák búj elő!
Kényelmes, igényes, pont ugyanolyan terméket kaptam, mint a webáruházban láttam a képen!
 - Bagaméri Judith

 

 

No 10.
Foci Babzsákfotel XL Pamut Retro / Fekete / Belső huzattal

A legvérmesebb vezérszurkolókat is képes levenni a lábáról ez a hatalmas, irtó kényelmes focis babzsákfotel! Amikor azt mondom, hogy hatalmas, azt vedd komolyan. Ugyanis óriási kényelmet nyújt és legalább akkora helyet is foglal. Úgyhogy mielőtt ezt választanád, mindenképp mérd meg, hogy van-e elegendő helyed számára. Ha nincs, akkor válaszd a Foci Babzsák Juniort, az kisebb, de legalább elfér. A klasszikus focilabda dizájnját kapta, fekete-fehérben feszít büszkén, a legnagyobb drukkerek trófeájaként. De vigyázz, egy uncsi meccs alatt gyorsan álomba szenderít. Olyan kényelmes, hogy imádkozni fogsz a hosszabbításokért.
Ha pedig nincs foci, jöhet az esti filmezés, romantikus mozizás a pároddal - mert akár ketten is egymáshoz bújhattok ebben - beszélgetés a barátokkal, de munkához, laptopozáshoz, tanuláshoz és még vagy ezerféle dologhoz használhatod. Ami közben kényelmesen támasztja meg a derekadat, gerincedet, óvva az egészségedet.

Kép: Foci Babzsákfotel XL Pamut Retro / Fekete / Belső huzattal

★ ★ ★ ★ ★

Nagyon szuper, azt kaptam amit vártam!
Nem bántam meg, hogy ezt választottam! A fiamnak volt születésnapi ajándék! Imádja nagyon sokat használja....első este benne is akart aludni! Nagyon jó az anyaga, erős, vastag! Most megy a harc itthon ki üljön bele, így hamarosan rendelnünk kell még egyet a lányainknak is! Köszönjük😘
 - Kiss Melinda

 

 

Jó kis csapat ez a tízes!

Kicsiknek, nagyoknak, kutyusoknak, de leginkább Neked! :)
Ha kacérkodsz a gondolattal, hogy beszerzel egyet a mindennapjaid megédesítésére, a legjobb helyen jársz. A 2023-as listából szemezgethetsz és a véleményeket olvasva közelebb kerülhetsz az igazihoz. Ha megvan a modell, akkor választhatsz többféle huzatot hozzá.

  • Ha az ár a legfontosabb, akkor a Pamut Retro lesz a Te választásod. Nagyon strapabíró, nem nyúlik, nem szakad, imádni fogod.
  • Ha valami puhábbat, finomabbat szeretnél, akkor a Bútorszövetek lehetnek a befutók.
  • Ha pedig pl. a kocsidban imádod a bőrt, akkor a Textilbőr huzat lehet a legjobb számodra.
  • Ha pedig szeretnéd kint a szabadban is használni, akkor a Kültéri Vízlepergető a lehető legjobb választás!




Most pedig jöjjön a 2023-es toplista, mellébeszélés nélkül:

Top 10. 2023

  1. XL Bab babzsákfotel Pamut Retro / Fekete / Belső huzattal
  2. Neo babzsákfotel Pamut Retro / Drapp / Sötétszürke / Belső huzattal
  3. Junior Bab babzsák Pamut Retro / Türkiz / Belső huzattal
  4. Mini Bab babzsák Pamut Retro / Türkiz / Belső huzattal
  5. Hengeres Puff Pamut Retro / Narancs / Belső huzattal
  6. Kutya Fekhely XL Kültéri / Csokoládé / Belső huzattal
  7. Junior Párna Farmer / Belső huzattal
  8. Foci Babzsák Junior Pamut Retro / Fekete / Belső huzattal
  9. XL Párna Kültéri Vízlepergető / Sötétszürke / Belső huzattal
  10. Foci Babzsákfotel XL Pamut Retro / Fekete / Belső huzattal

 

Nincs más hátra, mint választani egy olyan igazán Neked valót! A teljes kínálatot itt találod! 12 babzsák vár, többféle huzattal, sok-sok gyönyörű színben. Színezd őket kedvedre és élvezd a határtalan kényelmet minden nap. 2 héten belül elkészítjük és ki is szállítjuk.

Gyorsabban szeretnéd?
A Fogd és vidd! raktárban rengeteg babzsákot találsz. Ide mindig a legnépszerűbb modellekből és színekből válogatunk, hogy ha sürgős a dolog, akkor se kelljen kompromisszumot vállalnod. Ezeket a babzsákokat 4 munkanapon belül kiszállítjuk.



Köszönöm a figyelmedet és bízom benne, hogy segíthettem kicsit a választásod során.

 

 

*   *   *

 

Bízom benne, hogy kedvet kaptál a babzsák feelinghez!

 

Ezen az oldalon megtalálod a
11 DOLOG, AMIT TUDNOD KELL BABZSÁKFOTEL VÁSÁRLÁS ELŐTT!
című tanulmányt.

Már több mint 4.858 boldog vásárlónknak jelentett komoly segítséget.
Szerintem Neked is tetszeni fog!
Klikk a képre:

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt – HuppanjBele.hu

... és máris a Tiéd lehet a

11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt című INGYENES Tanulmány!

és a

10%-os KUPON!

 

   >    Kérem a Tanulmányt és a Kupont!    <   

(Klikk a linkre vagy a képre!)

 

 

*   *   *

Szólj hozzá

Minden bejegyzés jóváhagyást igényel

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.